Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Susihavainto Kouvolan Kasarminmäellä – "Toivotaan, että se on löytänyt tiensä takaisin metsään"

Kouvolan Kasarminmäellä tehtiin lauantaiaamuna susihavainto. Sosiaalisessa mediassa paikalliset asukkaat ovat varoitelleet tosiaan keskustan liepeillä jolkotelleesta sudesta.

Antti Venho Valkealan-Kouvolan riistanhoitoyhdistyksestä varmistaa, että he ovat saaneet poliisilta ilmoituksen sudesta. Venho ei kuitenkaan voinut kommentoida tilannetta tarkemmin.

Kaakkois-Suomen poliisin rikoskomisario Matti Raivikko kertoo, että paikan päällä on käynyt poliisipartio, mutta sudesta ei näkynyt silloin enää jälkeäkään. Hänen mukaansa tapauksen selvittely jää uusien ilmoitusten varaan. Tarpeen vaatiessa susi tullaan karkottamaan pois ihmisten asuinalueilta.

– Toivotaan, että se on löytänyt tiensä takaisin metsään, Raivikko sanoo.

Tällä viikolla susia on bongattu myös Ummeljoella. Paikallinen Lasse Siukkola törmäsi suteen kotikulmillaan peräti kahteen kertaan. Ensin hukka oli tassutellut vastaan Korventiellä ja päivää myöhemmin Siukkolan kodin lähettyvillä.

– Kun menin ulos kahdeksan jälkeen, susi juoksi pellolla toiseen suuntaan 100–150 metrin päässä, Siukkola kertoi.

Oikaisu: riistanhoitoyhdistyksen petoyhdyshenkilön nimi on Antti Venho.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.