Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ratamokeskuksen terveysasema aloittaa maanantaina 9. toukokuuta – Marjoniemessä valmistaudutaan muuttoon ensi viikolla

Terveysasema sijaitsee Ratamokeskuksen toisessa kerroksessa.

Terveysaseman toiminta alkaa Kouvolan Ratamokeskuksessa maanantaina 9.5. Kymsote tiedotti asiasta perjantaina.

Ensimmäisten asiakkaiden vastaanottoajat ovat noin kello 10 lähtien. Terveysasema sijaitsee uuden Ratamokeskuksen toisessa kerroksessa, jonne pääsee myös hissillä.

Asiakas ilmoittautuu automaatilla Kela-korttia käyttäen ja saa tiedon vastaanoton sijainnista. Automaatit sijaitsevat heti sisäänkäynnin tuntumassa aulatilassa.

Terveysaseman toiminta muuttaa Ratamokeskukseen Marjoniemestä. Muuttoon valmistautumisen vuoksi Marjoniemessä ei ole terveysaseman vastaanottotoimintaa enää torstaina 5.5. ja perjantaina 6.5.

Infektiovastaanotto siirtyy myöhemmin

Marjoniemestä siirtyvät Ratamokeskukseen 9.5. myös geriatrisen ja palliatiivisen poliklinikan vastaanotot. Infektiovastaanotto jatkaa vielä Marjoniemessä. Se aloittaa Ratamokeskuksessa 24.5. kello 8 samaan aikaan päivystystoiminnan kanssa.

Huslabin näytteenottotoiminta siirtyy Marjoniemestä Ratamokeskukseen, jossa se aloittaa 16.5. Hus Diagnostiikkakeskuksen muut kuvantamisen palvelut ja laboratoriopalvelut siirtyvät Ratamokeskukseen Pohjois-Kymen sairaalasta ja aloittavat siellä 24.–25.5.

Muut Kouvolan terveysasemat jatkavat toimintaansa kuten tähänkin saakka.