Murtosarja Kouvolassa: Kuusankoskella ja Voikkaalla murtauduttu useaan liikekiinteistöön

Kaakkois-Suomen poliisi tiedottaa Kouvolan Kuusankoskelle ja Voikkaalle kohdistuneesta murtosarjasta. Lyhyen ajan sisällä varkaat ovat murtautuneet tai yrittäneet murtautua työmaakonttiin, kahteen ravintolaan, elintarvikeliikkeeseen sekä nuorisotilaan.

Murrot alkoivat viime viikon perjantaina, kun varkaat pääsivät käsiksi Kuusankosken Pallokentäntiellä sijaitsevaan työmaakonttiin. Iltapäivällä konttiin iskeneiden pitkäkyntisten matkaan lähti erilaisia työkaluja.

Lauantai-iltana Kuusankosken Kauppakadun elintarvikeliikkeeseen tehtiin murto. Tiedotteesta ei selviä, anastettiinko liiketilasta omaisuutta. Poliisilla on kuitenkin epäilty tekoon liittyen.

Voikkaalla murtauduttiin maanantain ja tiistain välisenä yönä HotSpot-nimiseen grillikioskiin. Voikkaantiellä sijaitsevasta grillistä vorot saivat poliisin tietojen mukaan saaliiksi savukkeita. Samana yönä varkaat olivat yrittäneet päästä sisään myös tien toisella puolella sijaitsevaan pitseria Atlakseen, mutta murto jäi vain yritykseksi.

Viimeisin murto tapahtui Kuusankosken Keskusaukiolla, jossa Pienteollisuustalossa majaansa pitävään Kuusaan Nuortentaloon oli tunkeuduttu. Tilasta oli viety pelikoneita.

Poliisi pyytä silminnäkijöiden havaintoja tai muuten asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 4479 574.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka