Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Yritysten kulut nousevat aivan samalla tavalla kuin työntekijöiden

Yrittäjien puheenjohtaja ei kyllä edusta jäsenistön mielipidettä ja noin törkeä lausunto ei ole yrittäjien arvojen mukaista toimintaa. Päättäjien kanssa tulee pystyä toimimaan yhdessä paikkakunnan hyväksi.

Pienyrittäjä 18v

Onko yrittäjien puheenjohtajalla henkilökohtaista kaunaa Kinnoa vastaan? Olisi kyllä johtopäätösten paikka. Ei ole oikeutta puhua kaikkien suulla. Järkyttävä asenne, juuri siksi ei taida mikään onnistua.

Kouvolan maine on huono! Kaupunginjohtajan on nyt vihdoin mentävä lähemmäs peiliä!

Kouvolan matkailupäällikkö yllätettiin VR:n taholta housut kintuissa, kun IC-junat alkavat stopata pari kertaa päivässä Hillosensalmen asemalla pitkän tauon jälkeen. Bussiyhteys toimii Lapinsalmelle riittävän hyvin; asemalle pitää varmaan kanoottien lisäksi järjestää kaupungin toimesta sähkökäyttöisiä ajopelejä imagon vuoksi. Ai niin, minkä imagon.

Viime aikoina on havaittu, että kaupungin alueella liikkuu susia ja ilveksiä. Tämä on oikeastaan hyvä asia, koska ainakin ilves tappaa ja syö kulkukissat, jotka aiheuttavat tuhoa pikkulinnuille.

JK

Yritysten kulut nousevat aivan samalla tavalla kuin työntekijöiden. Eivät yritykset ole vastuussa tilanteesta ja pysty nostamaan palkkoja. Valtio voi veronkevennyksin tulla vastaan.

Voisiko KS pari kertaa viikossa julkaista kaikki jonottavat napakat ylimääräisellä sivulla. Nyt ne julkaistaan viikon viiveellä ja ajankohtaiset asiat on jo muuttuneet ja unohtuneet.

Kiva kun saadaan Moto GP! Toivottavasti terassit ovat auki ja musiikki soi! Jospa myös Ramin konditoria malttaisi pitää ovet auki viikonloppuna!

Tervaskankaan kauppakeskuksen alue ulkoalueelle olisi erittäin ankea alue. Onneksi juurikaan kukaan ei ehdottanut Tervaskangasta uimahallin paikaksi.

Onko joku ihan oikeasti joskus luottanut Venäjään? Natoon olisi pitänyt liittyä viimeistään samalla kuin Baltian maat.

Järkyttävää roskaamista K:kosken Kyminkoulun alue+pururata,Encore Ympäristöpalvelut alue. Sitten itkettää,kun lintu kuolee nälkään/janoon luontoon heitetty maski nokan ympärillä!! Olisko aika siivota?

Taloyhtiöt ovat siivonneet ja haravoineet pihat talven jäljiltä. Roskasäkit odottavat maksullista hakijaa pihalla. Säkit kuitenkin "lisääntyvät" itsekseen. Naapurinkin roskat muiden piikkiin!?

Fazerin makeistehtaan houkuttelemisessa on tuskin eduksi että Kouvola on äsken julkaistussa tilastossa yritysystävällisyydessä listan häntäpäässä.

Muistan hyvin kun Sauli pelasi Latimiirovin kanssa jääkiekkoa ja pääministeri Aleksanteri Tuppi moitti suomalaisia russovopiasta...Niin ja Tarja sai Latimiirovilta kissanpennun. Kyllä ennen oli kaikki paremmin.

Hei päättäjät! Mikä mahtoikaan olla Veturin asiakasmäärä vuodessa? Taitaa vetää aikalailla vertoja Kouvolan "keskustan" asiakas-/asukasmäärälle.

Hei päättäjät! Turhaa sanoa että asuu X-verran paljon asukkaita asuu X-kilometrin säteellä.Olisi hyvää mainosta Kouvolalle, kun tekisi Tervaskankaalle.

Hei päättäjät! Uuden ja HIENON uimahallin, jota kutostiellä ajavat, etenkin ulkopaikkakuntalaiset näkisivät ja voisivat ihailla.Ja saattaisivat ne ulkopaikkaluntalaiset tulla jopa uimaan ja jopa Veturiin. Ja liikenne Kouvolan läpi Urheilupuistoon.Uimahalli ei todella lisää asiakkaita keskustaan, koska sielä ei ole mitään miksi sinne tarvisi mennä.