Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Trukkikuskin sormi jäi penkin väliin Inkeroisten kartonkitehtaalla – "Väsyttämistaktiikalla ja vähän liukastamalla, niin tuli ihan vetämällä pois"

Kymenlaakson pelastuslaitos sai hälytyksen Inkeröisten kartonkitahtaalle lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä. Tehtävänimikkeenä oli ihmisen pelastaminen puristuksista.

Onnettomuus tapahtui tehtaan työntekijälle, jonka sormi jäi jumiin trukin penkin säädön yhteydessä. Sormi jumiutui istuimen väliin sen verran jämäkästi, että se ei enää lähtenyt irti ilman apua.

Pelastuslaitos saapui auttamaan epäonnista trukkikuskia, joka saatiin lopulta vapautettua nostimen istuimesta. Päivystävä palomestari Reijo Houni kertoi, että sormi irrotettiin normaalikeinoin.

– Pientä koiruutta siihen, eli väsyttämistaktiikalla ja vähän liukastamalla, niin tuli ihan vetämällä pois.

Vastaavia tapauksia sattuu Hounin mukaan aina silloin tällöin. Esimerkiksi lapset saattavat jäädä välillä jumiin jaloistaan tai käsistään leikkikentällä.

– Ei näy ihan jokapäiväisessä elämässä, mutta tulee vastaan tasaisesti. Pesu- tai astianpesukoneen asennushommissa voi jäädä sormi tai käsi jumiin. Ihan normaalia toimintaa, Houni sanoi.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.