Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymmenmetrinen vene ajoi karille Hovinsaaren lähellä – Myllykoskella kylkikolari, Pilkamaassa ulosajo

Kymmenmetrinen teräsvene ajoi karille Hovinsaaren eteläpuolella Kouvolassa perjantaina ennen puoltapäivää. Asemamestari Saku Tauriainen Kymenlaakson pelastuslaitokselta kertoo, että veneen kuljettaja oli vahingossa ajanut väylämerkin väärältä puolelta.

Pelastuslaitos irrotti pohjastaan kiinni tarttuneen veneen ja saatteli rantaan. Veneeseen ei ollut vuotoja eikä henkilövahinkoja sattunut. Kyydissä oli kaksi ihmistä ja koira.

Haveri sattui Hovinsaaren ja Tuhosaaren välissä lähellä Pilkanmaan entistä veneenlaskupaikkaa.

Venettä irrotteli kolme venettä, jotka olivat sopimuspalokunnan, vakituisen palokunnan ja järvipelastajien. Hälytys tuli kello 11.31.

Yksi loukkaantui kylkikolarissa

Myllykoskella sattui puolenpäivän jälkeen kylkikolari, jossa kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa. Päivystävä palomestari Reijo Houni kertoo, että toisen auton kuljettaja ajoi Karttenniementieltä kohti valtatietä 15, kun toisen auton kuljettaja ajoi sivutieltä sen kylkeen.

Autoissa olivat vain kuljettajat. Toinen heistä lähti ensihoidon kyydillä jatkotarkastukseen, mutta alustavien tietojen mukaan hän ei loukkaantunut vakavasti.

Autot vahingoittuivat hinauskuntoon. Molempien autojen turvatyynyt laukesivat.

Pelastuslaitos ohjasi liikennettä onnettomuuspaikalla, mutta isoja jonoa ei ehtinyt syntymään. Hälytys tuli kello 12.31.

Kuljettaja törmäili liikennemerkkeihin Pilkanmaassa

Henkilöauton kuljettaja törmäili liikennemerkkeihin Kuusankoskella Kyöperiläntiellä Pilkanmaan Salen kohdalla perjantaina iltapäivällä. Asemamestari Tauriainen kertoo, että auto oli mennyt liikenteenjakajan päältä, ajanut yhden liikennemerkin yli ja pysähtynyt seuraavaan.

Autossa oli vain kuljettaja, joka jäi paikan päälle selvittämään tilannetta. Poliisi tutkii asiaa. Hälytys tuli kello 14.11.

Uutista on päivitetty Pilkanmaan tiedoilla kello 15.19.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.