Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsoten Annikki Niiranen eteni viiden kärkijoukkoon Päijät-Hämeen hyvinvointijohtajan haussa

Niiranen on hakenut sekä Kymenlaakson että Päijät-Hämeen hyvinvointialueen johtajaksi.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen johtajiksi hakeneista viisi etenee haastatteluihin. Heidän joukossaan on Kymsoten nykyinen toimitusjohtaja Annikki Niiranen. Hän on hakenut myös Kymenlaakson hyvinvointialueen johtajaksi ja päässyt haastatteluvaiheeseen myös Kymenlaaksossa.

Päijät-Hämeessä haastatteluihin etenivät Niirasen lisäksi Johanna Bjerregård-Madsen, Teija Kulmala, Tuomo Nieminen ja Petri Virolainen.

Hakijat haastatellaan tällä viikolla, ja aluevaltuustolla on mahdollisuus tavata kärkihakijoita 13. kesäkuuta. Tavoitteena on, että aluevaltuusto valitsee Päijät-Hämeen hyvinvointialuejohtajan 27. kesäkuuta.

Hyvinvointialuejohtajan haku avattiin uudelleen, kun tehtävään ensimmäisellä kierroksella valittu Marina Erhola valittiin myös Pirkanmaan hyvinvointialuejohtajaksi, ja hän päätti ottaa viran vastaan.

Kymenlaakson loput haastattelut maanantaina

Kymenlaakson hyvinvointijohtajan haun viimeinen haastatteluvaihe oli maanantaina, jolloin virkaan haastateltiin Harri Hagman, Antero Kiviniemi, Mikko Komulainen, Sami Puukari, Jan Tollet ja Veli-Matti Ulander.

Aiemmin hakeneet ja huhtikuun lopulla haastatellut Jorma Haapanen, Annikki Niiranen, Ville Pursiainen, Jouni Sakomaa ja Timo Vähämurto ovat myös edelleen mukana johtajahaussa.

Kymenlaakson aluevaltuusto päätti toisesta hakukierroksesta toukokuun alussa. Valtuuston on määrä valita hyvinvointijohtaja 22. kesäkuuta.