Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsote laajentaa neljännen koronarokotteen antamista

Nyt neljännen annoksen saavat myös riskiryhmiin kuuluvat 70–79-vuotiaat.

Kymsote laajentaa koronarokotteen nelosannoksen antamista. Kymsote tarjoaa tästedes neljättä rokotetta lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja kuuluville 70–79-vuotiaille.

Neljännen rokoteannoksen voi ottaa, kun kolmannesta rokotteesta on kulunut vähintään 3 kuukautta.

Ennestään neljänsiä rokotteita on annettu 12 vuotta täyttäneille voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille, kaikille 80 vuotta täyttäneille, hoivakodissa asuville ja järjestetyn koti- tai omaishoidon piiriin kuuluville iäkkäille sekä terveydentilaltaan ja toimintakyvyltään heikoille, monisairaille iäkkäille ihmiille, joille lieväkin koroavirusinfektio voi aiheuttaa huomattaavaa haittaa tai sairaalahoidon tarpeen.

Ajan rokotukseen voi varata sähköisesti tai puhelimitse. Lisäksi rokotukseen voi saapua ilman ajanvarausta ennalta määriteltyinä walk in -rokotuspäivinä.

Kouvolassa walk in -rokotuksia on Hansan rokotuspisteessä joka viikko maanantaista torstaihin kello 8.15–15.45 ja perjantaisin 8.15–13.45.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.