Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iittiläisen paperitehtaan tiloissa syttyi lauantaina aamuyöllä tulipalo – Palo sai alkunsa laakeririkosta, mutta tuotti vain vähän vahinkoa

Rikkoutunut laakeri poiki paperitehtaalla tulipalon Iitin Tillolassa. Hälytys keskisuuresta rakennuspalosta annettiin lauantaina aamuyöllä puoli neljän aikaan.

Päivystävä palomestari Erkki Santero kertoo, että laakeririkko sattui kuivapaperikoneessa. Palopaikka on Toittilantiellä.

– Palo eteni pölyputkiston kautta katon pölynkeräyssiiloon, Santero kuvaa.

Rakenteelliset ja taloudelliset vahingot tehtaalla jäivät pieniksi nopeiden sammutustointen ansiosta. Putkiston puhdistus ja paperikoneen huolto riittävät Santeron arvion mukaan korjaustoimiksi.

Paloa oli sammuttamassa pelastushenkilöstöä Kouvolasta sekä Päijät-Hämeen pelastuslaitokselta yhteensä noin joukkueen verran. Jälkivartiointivastuu luovutettiin pelastuslaitoksilta tehtaan väelle aamukuuden aikaan.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.