Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Asuntovaunu syttyi hinauksesta tuleen Vuohijärvellä Kouvolassa ja paloi täysin – Pakettiautoilija törmäsi hirveen Kotkan Valtatiellä

Vuohijärvellä liikkuneiden karavaanareiden asuntovaunu syttyi tuleen kesken vedon tiistaina illalla. Hälytys liikennevälinepalosta tuli iltaseitsemän jälkeen.

Vt. asemamestari Harri Kokko Kuusankosken paloasemalta kertoo, että vaunu paloi sytyttyään täysin.

– Hinauksessa toinen rengas kuumeni ja syttyi tuleen. Paloi koko vaunu, Kokko sanoo.

Vetäneessä autossa olleet kuljettaja ja matkustaja irrottivat auton hiekkapohjaiselle parkkipaikalle, jossa vaunu paloi loppuun. Paloa ruokki entisestään varoventtiilistään vuotanut nestekaasupullo. Henkilövahinkoja ei sattunut.

– Ensimmäinen yksikkö kun ehti paikalle, vaunu oli jo täyden palon vaiheessa. Tuli leviää vaunun materiaaleissa niin nopeasti, Kokko selostaa.

Palo ei päässyt leviämään vaunusta muualle.

– Se oli oikein hienosti pysäköity keskelle parkipaikkaa, Kokko kiittelee.

Hirvikolari Kiehuvan ja Tornionmäen välillä

Pakettiautoilija ja hirvi törmäsivät Kotkan Valtatiellä Kouvolassa illalla. Hälytys liikenneonnettomuudesta annettiin iltakahdeksan jälkeen.

Kouvolan paloasemalta kerrotaan, että tapauksessa ei sattunut henkilövahinkoja, mutta pakettiauto päätyy lunastukseen.

– Kuljettaja selvisi säikähdyksellä tilanteesta, eikä hän ollut jäänyt autoon kiinni, asemamestari kertoo.

Hirvi menehtyi törmäyksessä. Osumakohta oli pakettiauton keulassa, josta hirvi kimposi pakettiauton tuulilasiin. Kolari sattui Kiehuvan ja Tornionmäen välisellä tieosuudella.

Liikenne-estettä ei paikalla ollut, sillä kolari sattui levikkeen kohdalla.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.