Juhannusmuistio – Katso aukioloajat ja päivystykset

Alkot palvelevat juhannusaattona perjantaina kello 9–12 ja ovat tämän jälkeen kiinni maanantaihin asti.

Apteekit ovat auki seuraavasti Kouvolassa:

Kouvolan Hansa-apteekki perjantaina 8–18, viikonloppuna 10–18.

Kouvolan Salpa-apteekki perjantaina 8–15, lauantaina suljettu, sunnuntaina 11–16.

Kouvolan Uusi apteekki suljettu perjantaista sunnuntaihin.

Valtarin apteekki perjantaina 8–12, viikonloppuna suljettu.

Kuusankosken Ykkösapteekki perjantaina 8–12, viikonloppuna 12–17.

Kauppakeskus Veturin apteekki perjantaina 8–12, lauantaina suljettu, sunnuntaina 11–18.

Voikkaan apteekki suljettu perjantaista sunnuntaihin.

Tornionmäen apteekki suljettu perjantaista sunnuntaihin.

Valkealan apteekki perjantaina 8.30–13, viikonloppuna suljettu.

Myllykosken apteekki perjantaina 9–12, viikonloppuna suljettu.

Inkeroisten apteekki perjantaina 8.30–12, viikonloppuna suljettu.

Sippolan sivuapteekki suljettu perjantaista sunnuntaihin.

Elimäen apteekki suljettu perjantaista sunnuntaihin.

Korian apteekki suljettu perjantaista sunnuntaihin.

Jaalan sivuapteekki suljettu perjantaista sunnuntaihin.

Utin apteekki perjantaina 9.30–13, viikonloppuna suljettu.

Autoliiton tiepalvelukeskus vastaa avunpyyntöihin vuorokauden ympäri maksullisessa numerossa 0200 8080.

Eläinlääkäripäivystyksen puhelinnumero on Kouvolassa 0600 15333 ja Iitissä 0600 39 2121 (lemmikit) ja 0600 39 2120 (tuotantoeläimet ja hevoset). Päivystyspuhelin on tarkoitettu vain kiireellistä apua tarvitseville eläinpotilaille.

Hammashoidon ilta-, viikonloppu- ja arkipyhien päivystys on Kymenlaakson keskussairaalassa Kotkassa. Puhelinnumero on 116 117. Yöpäivystys kello 21 jälkeen on Töölön sairaalan tapaturma-asemalla Helsingissä. Soita ensin numeroon 040 621 5699.

Juhannuskokkoa poltetaan perjantaina kello 20 ainakin seuraavissa paikoissa, mikäli metsäpalovaroitus ei ole voimassa:

- Puhjonrannan kurssikeskuksella

- Pytynlahden kesäkodissa

- Niininrannan toimintakeskuksella

- Korian Pioneeripuistossa

- Kuusankoskitalolla

Junien aikataulut kannattaa tarkastaa etukäteen osoitteesta vr.fi, VR Matkalla -sovelluksesta tai maksullisesta asiakaspalvelunumerosta 0600 41 900. Ainakin Kouvolan ja Kotkan sataman välillä sekä Kouvolan ja Joensuun välillä on ratatöistä johtuva liikennekatko. Katko kestää Kouvola-Kotka -linjan osalta 24.–26.6. ja Kouvola–Imatra–Joensuu-linjan osalta 23.–27.6. Junat korvataan poikkeusaikatauluin liikennöivillä busseilla.

Jäteasemat Ahlmanintiellä, Elimäellä ja Jaalassa ovat avoinna juhannusaatonaattona eli torstaina kello 9–15. Keltakankaan jäteasema ja -keskus ovat avoinna torstaina kello 7–16. Juhannusaattona ja juhannuspäivänä kaikki jäteasemat ovat suljettuina.

Kaupat saavat päättää aukioloajoistaan itse. Aukiolo kannattaa tarkastaa kaupan omilta verkkosivuilta.

Kirjastot ovat avoinna juhannusaatonaattona torstaina kello 10–15. Perjantaista sunnuntaihin kirjastot ovat kiinni. Omatoimikirjastoja voi käyttää normaalisti.

Kouvolan Sanomat ilmestyy juhannusaatonaattona torstaina 23.6. ja seuraavan kerran maanantaina 27.6. Tuoreimmat uutiset löytyvät juhannuksenakin osoitteesta www.kouvolansanomat.fi.

Linja-autot ajavat Kouvolan paikallisliikenteessä juhannusaattona lauantaivuorot. Viimeiset vuorot lähtevät pysäkeiltään kello 13. Juhannuspäivänä bussiliikennettä ei ole. Sunnuntaina ajetaan sunnuntaivuorot. Matkakeskus-Verla-Repovesi –linja liikennöi poikkeuksellisesti sunnuntaina ja juhannuspäivänä. Kaukoliikenteen aikataulut kannattaa tarkistaa Matkahuollon internetsivuilta osoitteesta matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon asiakaspalvelukeskuksesta 0200 4000.

Liputus alkaa juhannusaattona kello 18. Suomen lippu pidetään salossa yhtäjaksoisesti juhannuspäivään kello 21:een saakka.

Lääkäripäivystyksestä vastaa Kouvolan Ratamokeskus ympäri vuorokauden. Terveydenhuollon päivystysavun numero on 116 117. Hätätilanteessa soita 112.

Posti. Palveluyritysten yhteydessä toimivat postin myyntipisteet palvelevat juhannuksen aikaan omien aukioloaikojensa mukaan.

Sosiaali- ja kriisipäivystys (Sokri) toimii ympäri vuorokauden. Se tarjoaa apua tilanteissa, jotka vaativat välittömiä sosiaaliviranomaisen toimenpiteitä ja kriisiapua traumaattisissa tilanteissa. Puhelinnumero on 0400 533 595.

Uimahallit. Kaikki liikuntatilat suljetaan torstaina viimeistään kello 18. Tilat ovat suljettu juhannusaattona ja viikonloppuna.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka