Terveysvalvonta tutki Kouvolan sushipaikat – Yhdessä paikassa lohinigirien laatu oli huono ja yhdessä välttävä

Terveysviranomaiset ottivat kaksi huonointa tulosta saanutta paikkaa jatkoseurantaan, kunnes niiden sushi läpäisi laatuvaatimukset.

Kouvolan terveysvalvonta selvitti kaupungissa myytävien sushien mikrobiologista laatua touko–heinäkuun aikana. Terveysvalvonta tutki sekä ravintoloissa että myyntipisteissä valmistettuja susheja.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi