Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolassa vietetään Taiteiden yötä ensi viikolla – Keskustassa pääsee kokeilemaan useita urheilulajeja ja osallistumaan ohjatulle pyörälenkille

Kouvolan Taiteiden yö järjestetään nyt 31. kerran. Viime vuonna tapahtumaa vietettiin supistetusti koronatilanteen vuoksi.

Kouvolan Taiteiden yötä vietetään perjantaina 19.8. Kouvolan Ydinkeskusta ry kertoo tiedotteessaan, että tapahtuma järjestetään nyt 31. kerran. Viime vuonna Taiteiden yötä vietettiin supistetusti koronatilanteen vuoksi.

Tiedotteen mukaan taiteiden yön ohjelmassa on sirkusta, tanssia, teatteria, musiikkia, runoja ja hyvää ruokaa ympäri Kouvolaa.

Kävelykatu Manskilla tapahtuma alkaa kello 10 basaarikojujen avauksella. Kouvolan seurakunnat ja Heavenly Swing esiintyvät Manskin isolla lavalla kello 13. Kouvolan kaupungin edustaja avaa tapahtuman virallisesti kello 16. Kouvolan nuorkauppakamari palkitsee vuoden 2022 Positiivisen kouvolalaisen kello 16.15.

Manskilla ja Keskuspuistossa järjestetään Fresh Start 2 -liikunta- ja urheilutapahtuma kello 16 alkaen. Se esittelee Kouvolan seuratoimintaa ja seurojen välistä yhteistyötä.

Tapahtumassa pääsee tutustumaan uusiin harrastuksiin ja tapaamaan lajien harrastajia. Tapahtumassa voi osallistua ohjatulle pyörälenkille tai kokeilla jääkiekon laukomista, golfia, Tiktok-videoiden tekemistä ja yleisurheilulajeja.

Mukana ovat Black Diamond Cheerleaders, Capital of Game Arts, FC Peltirumpu, KooKoo Juniorit, Jäätaiturit ja Hockey, Kouvolan Jääkiekkotuomarit, Koski-Golf, Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo, Kouvot Juniorit, Valkealan Kajo, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Kouvolan Pyöräilijät, Kouvolan Jalkapallo, Kouvolan Urheiluakatemia ja Kymenlaakson Liikunta sekä Kunnossa kassulle -hanke.

Illalla Manskilla soi musiikki kello 19 alkaen. Lavalle nousevat Aste, Late Noir Theater, Kakkospesä ja metallilupaus Horizon Ignited. Ohjelmassa on panostettu paikallisuuteen.

Taiteiden yössä on myös mukana useita kaupungin kohteita. Pääsääntöisesti kaikkiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Taiteiden yön koko ohjelma tapahtumapaikkoineen on nähtävillä kouvolansome.com-sivustolla.