Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolan yhteislyseon musikaali perustuu tänä lukuvuonna Olavi Uusivirran musiikkiin

Musikaalin esitykset ovat toukokuussa 2023.

Kouvolan yhteislyseon opiskelijat esittävät ensi keväänä Me ei kuolla koskaan -musikaalin. Se kertoo nuorten ulkopuolisuudesta ja erilaisuudesta ja perustuu Olavi Uusivirran musiikkiin.

Yhteislyseolla on pitkä perinne musikaalien esittämisestä, mutta nyt alla on muutaman vuoden tauko. Lukiolaisten edellinen musikaali oli vuonna 2019 esitetty Teuvo ja paperitaivas.

Me ei kuolla koskaan sai kantaesityksensä vuonna 2002 Riihimäen nuorisoteatterissa. Sen on käsikirjoittanut tuolloin lukioikäinen Jutta Taipale.

Yhteislyseossa musikaalin ensi-ilta on 8.5.2023 ja viimeinen näytös 13.5.

Musikaaliin osallistuu noin 100–150 opiskelijaa. He osallistuvat muun muassa näyttelijöinä, soittajina, tanssijoina, lavastajina, puvustajina ja mainosmateriaalien tuottajina. Opiskelijat saavat projektista opintopisteitä työmääränsä mukaan. Opiskelijoiden ilmoittautuminen on käynnissä.

Musikaalin ohjaa Mari Kahri, ja työryhmään kuuluvat Piia Koskela (tanssi) sekä opettajat Anna Kuurne, Nana Cihangir ja Helena Raski.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.