Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yksi loukkaantui rekan ja henkilöauton kolarissa Kouvolassa – Autoon isot vauriot, törmäyksen jäljet näkyivät rekassakin

Yksi ihminen loukkaantui henkilöauton ja rekan kolarissa Kouvolassa keskiviikkona. Onnettomuus sattui Kotkan valtatiellä Tykkimäen rampin kohdalla.

Kymenlaakson pelastuslaitoksen mukaan Heinolaan päin kulkeva kaista oli suljettuna noin tunnin ajan. Hälytys onnettomuudesta tehtiin kello 17.46.

Liikenne ei kuitenkaan jonoutunut yhtään, sillä Heinolaan päin pystyi kulkemaan rampin kautta.

Ensihoito vei onnettomuudessa loukkaantuneen jatkotutkimuksiin. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että osallisena oli kaksi ihmistä eli molemmissa ajoneuvoissa olivat vain kuljettajat

Henkilöauto kärsi mittavat vahingot ja vaurioitui hinauskuntoon. Rekka pystyi jatkamaan matkaansa, mutta siihenkin tuli näkyviä vaurioita. Kolarissa autojen kyljet osuivat toisiinsa.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.