Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katso video | Juuston teko Saverolla on parhaimmillaan taidetta – Taina Rainio alkoi paistaa leipäjuustoa 90-luvulla, vaikka edes oma mies ei uskonut sen menestymiseen

Saverolla on paistettu vuodesta 1996 Polven juustolan leipäjuustoa, jota myydään eri puolilla Suomea. Menekki on pudonnut huippuvuosista monestakin syystä.

Jos vaimo kerran haluaa ruveta tähän, täytyyhän hänelle siihen mahdollisuus järjestää. Ei hän sitä kuitenkaan kahta vuotta pidempään tee.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.