Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yksi loukkaantui peräänajossa Kouvolassa, toisessa peräänajossa ohitettava osui ohittajaan – Mopoilija loukkaantui risteyskolarissa

Yksi ihminen loukkaantui kolarissa Mansikka-ahontien risteyksessä Kouvolan keskustassa perjantaina iltapäivällä. Asemamestari Jari Larikka Kymenlaakson pelastuslaitokselta kertoo, että peräänajaneessa autossa oli neljä ihmistä, joista yksi loukkaantui.

Toisessa autossa oli vain kuljettaja.

Törmäys oli tuntuva, sillä molemmat autot vaurioituivat ajokelvottomiksi. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä, joka kulki puolisen tuntia yhtä kaistaa pitkin onnettomuuspaikan ohi.

Hälytys tuli kello 15.16.

Kotkan valtatiellä kolisi melkein heti perään

Paria tuntia myöhemmin valtatie 15:llä Keltakankaan liittymän kohdalla sattui myös peräänajo ohituksen jälkeen. Ohittaneen auton kuljettaja joutui palaamaan takaisin omalle kaistalleen tiukkaan väliin, jolloin ohitetun auton kuljettaja ei saanut jarrutettua tarpeeksi nopeasti ja osui ohittaneen auton perään.

Henkilövahinkoja ei sattunut, Kymenlaakson pelastuslaitokselta kerrotaan. Myös autot säilyivät niin, että niillä pystyttiin jatkamaan matkaa.

Toisessa autossa oli neljä ihmistä ja toisessa vain kuljettaja. Hälytys tuli kello 17.03.

Mopoilija vietiin jatkohoitoon

Mopoilija loukkaantui risteyskolarissa, joka sattui Sarkolassa perjantaina noin kello 18.30 aikaan. Ensihoito vei hänet jatkohoitoon.

Mopo ja henkilöauto törmäsivät Kymenlaaksontien ja Suomenkadun risteyksessä.

Liikenne oli poikki noin 10-15 minuuttia, mutta ruuhkaa ei syntynyt, sillä onnettomuuspaikan pystyy kiertämään. Mopo vaurioutui pahoin, ja auton kylkeen tuli vaurioita.

Uutista on päivitetty valtatie 15:n kolarilla kello 17.59 ja mopokolarilla kello 19.23.

Oikaisu kello 21.05: Jutussa luki aiemmin, että valtatie 15:n onnettomuudessa osallisena olleensa autossa oli kolme henkilöä. Todellisuudessa autossa oli neljä henkilöä. Lisäksi poistettu tieto, että alueella oli 80 kilometrin nopeusrajoitus. Kello 22.23 korjattu mopokolarin auton vaurioiden sanamuotoa.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.