Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotkan radan ratatyöt viivästyvät entisestään – Kouvolan ja Kotkan väliset junat korvataan busseilla nyt tiistai-iltapäivään saakka

Junaliikenteen piti jatkua pitkittyneiden ratatöiden jäljiltä maanantai-iltana kello 18.

Lähijunaliikenne Kotkan ja Kouvolan välisellä rataosalla korvataan busseilla vielä tiistainakin. Fintrafficin Rataliikennekeskuksen tiedotteesta selviää, että työt siltatyömaalla ovat viivästyneet entisestään.

Rataosan henkilöjunat Kotkan sataman ja Kouvolan välillä korvataan linja-autoilla koko matkaltaan tiistai-iltapäivään kello 15:een saakka.

Työt alkoivat perjantaina, ja alkuperäisen aikataulun mukaan niiden piti valmistua maanantaiaamuun kello kuuteen mennessä. Sunnuntai-iltana Rataliikennekeskuksesta kerrottiin, että työt valmistuisivat maanantaina iltakuuteen mennessä.

Maanantai-illan ja tiistaipäivän bussikorvaukset johtuvat sekä siltatyömaan töiden viivästymisestä että ennalta suunnitelluista muista ratatöistä, tiedotteessa mainitaan.