Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolalainen ravintoloitsija Juri Lamykin ei kauhistu, vaikka raaka-aineet kallistuvat ja kilpailu on kovaa

Ravintoloilla on hinnankorotuspaineita. Kouvolalaiset palasivat koronan jälkeen etätöistä asiakkaiksi.

Ruoan hinnan raju nousu tämän vuoden aikana on pakottanut ravintolat vähintään harkitsemaan hinnankorotuksia. Valtaosassa kouvolalaisista lounasravintoloista peruslounasta ei enää saa alle kymmenen euron hinnalla.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.