Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolalaisen Kakkupajan takana ovat paperimies ja personal trainer – "Ruuanlaitosta tuli ensin harrastus, sitten intohimo ja lopulta elämäntapa"

Anssi Jukka ja Aino Pensola toteuttivat yhteisen unelmansa. Leipomo Kakkupaja valmistaa makeita ja suolaisia herkkuja kahvila Papulaarin tarpeisiin.

Tie sydämeen käy tunnetusti vatsan kautta. Kotkalainen Aino Pensola, 34, ihastui kolmansilla treffeillä kouvolalaisen paperimiehen Anssi Jukan, 42, mascarponejuustolla kuorrutettuun kanapestolasagneen. Kaksi palavahenkistä ruoanlaittajaa löysi toisensa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.