Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karsitut talvivalot syttyvät Kouvolassa – Lue tästä, mihin kausivalaistusta riittää

Loppiaisena valot korjataan pois. Manskin tunnelmavalot sytytetään tapahtumissa sen jälkeenkin.

Energiansäästösyistä Kouvolan kaupungin talvivaloista sytytetään vain osa tänä talvena. Kohteita asennetaan parhaillaan ja valot sytytetään tällä viikolla, kaupunki kertoo tiedotteessa.

Keskustassa syttyvät vain puissa olevat valot sekä Manskin väriä vaihtavat valaisimet, sillä niitä ei tarvitse erikseen asentaa. Taajamissa talvivalot sytytetään Kuusankosken Kauppalanaukiolle sekä karsitusti Valkealan kirkonkylälle, Korialle, Elimäen kirkonkylälle, Myllykoskelle ja Inkeroisiin.

Valaistuja joulukuusia on kaupungintalon edustalla, Kuusankosken liikenneympyrässä ja Voikkaalla.

Loppiaisen 6. tammikuuta jälkeen talvivalot sammutetaan ja korjataan pois.

Valot asentaa KSS Rakennus oy.

Kaupunki tavoittelee kaupunginhallituksen lokakuisen päätöksen mukaisesti kolmen miljoonan euron säästöjä lämmityskaudella.

Se tarkoittaa 20 prosentin leikkausta energian vuosikulutukseen. Säästöjä haetaan kaikista kaupungin tiloista ja toiminnoista.

Tekninen lautakunta päätti, että kausivalaistuksesta toteutetaan 30 prosenttia niin, että jouluvaloja löytyy mahdollisimman monesta taajamasta edes jonkin verran.

Manskin tunnelmavalot sytytetään tapahtumissa myös loppiaisen jälkeen.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.