Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolan Sanomat kertoo poliisin, palomiehen ja ensihoitajien rankimmista keikoista

Lasten kokema kärsimys on jäänyt palomiehen ja ensihoitajien mieleen. Jutut aiheesta julkaistaan tiistain ja keskiviikon aikana.

Millaista on tehdä työtä, jossa onnettomuudet ja kuolema on arkipäivää?

Kouvolan Sanomat kertoo tulevina päivinä poliisin, palomiehen ja kahden ensihoitajan uran rankimmista kokemuksista. He kertovat myös, mikä saa heidät jaksamaan työssä.

Jutut julkaistaan tiistain 6. joulukuuta ja keskiviikon 7. joulukuuta aikana. Juttusarjan ensimmäinen osa julkaistaan tiistaina 6. joulukuuta kello 5.

Vanhempi konstaapeli Petri Karonen on toiminut poliisina 30 vuotta ja nähnyt monenlaista.

Hänen mieleensä ovat jääneet vakavat liikenneonnettomuudet.

– Jos satasen tiellä on nokkakolari tai henkilöauto on törmännyt rekkaan, silloin tulee rumaa jälkeä.

Toinen osa julkaistaan tiistaina 6.12. klo 16. Juha Tiitinen toimi Kymenlaakson pelastuslaitoksen pelastuspäällikkönä ennen eläkkeelle jäämistään. Hän muistelee tulipaloja ja kolaria keskellä heinäkuuta.

– Tulipaloissa on kuollut hyvin vähän lapsia, mutta niitäkin on valitettavasti ollut.

Kolmas ja viimeinen osa julkaistaan keskiviikkona 7.12. klo 5. Kymsoten ensihoitajat Heidi Ala-Outinen ja Susanna Inkilä ovat nähneet työssään lasten huonoa kohtelua. Heillä molemmilla on lapsia, mikä saa asian tuntumaan entistä pahemmalta.

– Toivon, etteivät lapseni joudu kasvaessaan ikinä kohtaamaan sellaista, Inkilä sanoo.