Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jo toinen pikkubussin kolari maanantaina Kouvolassa – Koululaisia kuljettanut pikkubussi ja henkilöauto kolaroivat Sippolassa, yksi loukkaantui

Koululaiset olivat lähteneet jo koteihinsa, kun pelastuslaitos saapui paikalle.

Koululaisia kuljettanut pikkubussi ja henkilöauto joutuivat kolariin Järventaustantiellä Sippolassa Kouvolassa maanantaina iltapäivällä noin kello 15.

Päivystävä palomestari Mika Ruokolainen Kymenlaakson pelastuslaitokselta kertoo, että henkilöauton kuljettaja lähti ensihoidon kyydillä jatkututkimuksiin, mutta muut onnettomuudessa osallisina olleet selvisivät vammoitta.

Henkilöauton kuljettaja oli autossaan yksin ja pikkubussissa oli kuljettajan lisäksi viisi kyyditettävää. Ruokolainen kertoo, että koululaiset eivät olleet enää edes kolaripaikalla, kun pelastuslaitos tuli paikalle, vaan he olivat lähteneet jo koteihinsa.

Molemmat ajoneuvot vaurioituivat ajokelvottomiksi. Niiden keulat osuivat yhteen onnettomuudessa. Poliisi tutkii kolarin syytä.

Aamulla Kouvolassa sattui myös onnettomuus pikkubussille Kuutostiellä Saaramaan kohdalla.

Kouvolan suunnasta tullut pikkubussi lähti luisuun ja törmäsi perä edeltä Lappeenrannan suunnasta tulleeseen perävaunulliseen kuorma-autoon. Bussin kyydissä ei ollut matkustajia, eivätkä kuljettajat loukkaantuneet.