Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuokraa kotisi Kuninkuusravien ajaksi – 50 000 ravituristia tarvitsee majapaikkoja Kouvolasta

Kotinsa tai kesämökkinsä voi tarjota yksityismajoituskohteeksi raviviikonlopulle esimerkiksi Airbnb-alustalla.

Kuninkuusravien ajaksi etsitään yksityismajoitusta Kouvolassa. Elokuussa järjestettäviin kuninkuusraveihin odotetaan Kouvolan kaupungin ja Valkealan hevosystäväinseuran tiedotteen mukaan kymmeniätuhansia vieraita.

Ravien majoituskumppani Lahti Region on koonnut verkkokauppaansa majoitusvaihtoehtoja ravien ajalle. Verkkokaupan tarjonta ei kuitenkaan riitä, sillä raveihin odotetaan lähes 50 000 turistia viikonlopun aikana.

Ravien järjestelystä vastaava hevosystäväinseura ja kaupungin matkailuasioista vastaava Visit Kouvola kannustavat kouvolalaisia tarjoamaan kotinsa tai kesämökkinsä yksityismajoituskohteeksi raviviikonlopulle.

Visit Kouvola suosittelee tarjoamaan yksityismajoitusta Airbnb-alustalla.

− Airbnb on helppokäyttöinen ja uudet majoittajat voivat olla yhteydessä koulutettuihin yhteisötukihenkilöihin, jotka auttavat kaikessa aina tiliasioista laskutukseen. Alustan sivustolla on hyvät ohjeet palveluun liittymisestä, matkailupäällikkö Raija Sierman kertoo tiedotteessa.

Tarjolla oleva majoituspaikka on mahdollista saada näkyville visitkouvola.fi -sivuston majoituslistaukseen myös ilman liittymistä Airbnb-alustalle. Tähän listaukseen haluavien tulee ottaa yhteyttä matkailu@kouvola.fi.

Kuninkuuksista ravataan Kouvolassa 4.-6. elokuuta. Edellisen kerran Kuninkuusravit järjestettiin Kouvolassa vuonna 2007.

Kouvolassa järjestetään myös kansainväliset KymiGP -ravit kesäkuussa.