Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kouvolassa järjestetään viikonloppuna useita konsertteja – Katso lista täältä

Kouvolassa voi viikonloppuna kuulla elävänä sekä vanhaa että uutta musiikkia.

Vanhaa musiikkia tarjoilee popduo ja vuoden 1994 euroviisuedustaja Cat Cat. Se esiintyy Valkealassa ravintola Lohikukossa lauantaina.

Kaupunkiin saapuu myös laulava talonmies Sepi Kumpulainen, joka kiertää Suomea tätä nykyä bändin kanssa. Kumpulaisen uusin levy, Hyväntahtoinen lähettiläs, julkaistiin viime vuonna.

Kumpulainen konsertoi yhtyeineen Vanhassa Kelossa Jaalassa lauantai-iltana.

Twist Twistin paluu

Perjantain keikkarintamalta voi maininta House of Rockissa esiintyvän Los Bastardos Finlandesesin, jossa rumpuja soittaa kouvolalaislähtöinen rumpalilegenda Twist Twist Erkinharju.

Taideruukin Pato-areenalla esiintyy puolestaan Pete Parkkonen jo loppuunmyydyssä konsertissa.

Bluesia ja hardrockia

Lauantaina ravintola Seipäässä on jääkiekkoaiheinen illanvietto, jossa soittaa kouvolalaisbändi The Komets.

Pub 23:ssa esiintyvät lauantaina Boogie on the Rocks ja skotlantilainen Robbie Hill. Eskilanmäen Tavernan lavalle nousee Something Blue ja Myllykoskella Vanhassa Viialassa musisoivat hard rockia soittava Rylos ja kantrimies Mika Byman.

Sunnuntainakin soi

Sunnuntaina Kuusankoskitalolla järjestetään New York, New York -konsertti, jonka ohjelmisto on rakennettu Frank Sinatran klassikoista.

Angelika Klas, Hannu Lehtonen ja pianisti Seppo Hovi esittävät Kouvolan kaupungintalolla Kun ilta tummentuu -konsertissa iskelmiä, chansonia ja suomalaisia kappaleita Merikannosta Malmsteniin.

Taideruukin Pato-klubilla esiintyy puolestaan Pauli Hanhiniemen retkue.