Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuva-Portissa teatteria lauantaina – Mukana Taru sormusten herrasta -sankari Boliviasta ja ala-asteen opettaja Bollywoodista

Story Sharing Universum -ryhmän vierailuesitys saapuu Kouvolaan lauantaina.

Kulttuuritila Kuva-Portissa on lauantaina tarjolla teatteria. Stori Sharing Universum -ryhmä tuo vierailuesityksensä, joka käsittelee identiteettiä ja uuteen yhteiskuntaan sopeutumista.

Englanninkielinen I’m so Here -esitys sai ensi-iltansa Teatteritalo Universumissa Helsingissä helmikuussa 2022.

Vierailunäytös toteutetaan teatteriryhmän, Kuva-Portin ja monikulttuurikeskus Saagan yhteistyönä.

Esitys pohtii, mitä itse kukin kantaa mukanaan taustastaan ja miten uuteen kulttuuriin muuttaminen muuttaa ihmistä. Tekstit perustuvat monikansallisen työryhmän omiin elämäntarinoihin.

Esityksessä on muun muassa bolivialainen Taru sormusten herrasta -sankari, tarinoita irakilaisesta luokkahuoneesta, buddhalaismunkki Nuuksiosta ja ala-asteen opettaja Bollywoodista.

Story Sharing Universum -ryhmä tavoite on ennakkoluulojen, pelon ja rasismin hälventäminen ja tasavertaisuuden, yhteiselon ja hyvinvoinnin edistäminen.

Kouvolaan tuleva esitys osuu sopivasti rasisminvastaisen viikon alkuun. Valtakunnallista rasisminvasta viikkoa vietetään 20.–26.3.