Tilavuus ja valoisuus sinetöivät päätöksen – Jonna Rossi ja Taneli Ikonen muuttivat kerrostalosta maaseudulle 300 neliön kouluun

Rakennusrestaurointia opiskeleva Jonna Rossi remontoi 1950-luvulla rakennettua koulua vanhaa kunnioittaen.

Tämän pelastin purkutalosta, jossa vedet olivat tulleet katosta sisään. Jäätyneen yläkerran sängyn alta löytyi pahvilaatikko, jossa tämä oli käärittynä vuoden 1981 sanomalehtiin. Ilmeisesti sen jälkeen se ei ollut nähnyt päivänvaloa, Jonna Rossi kertoo ja osoittaa katossa riippuvaa 1960-luvun Hyvalin lamppua.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kouvolan Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kouvolansanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi