KooKoolla eläimellistä menoa kaukalossa pääsiäisenä – Kouvolan Sanomat seuraa verkossa, vaikka paperilehti ei ilmesty

Tapio Ahlroth

Korona perui KooKoolta viisi ottelua jääkiekon SM-liigan runkosarjasta, mutta pääsiäisenä kouvolalaisjoukkue on tulessa kotikaukalossaan Sumulaaksossa.

KooKoo viettää eläinaiheista pääsiäistä, sillä perjantaina Kouvolassa vierailee Pelicans ja lauantaina Kärpät.

Kouvolan Sanomien painettu lehti ilmestyy perjantaina ja seuraavan kerran pääsiäisen jälkeen tiistaina. KooKoon molemmista otteluista voit kuitenkin lukea tuoreeltaan lehden verkkopalvelusta. Ottelujutut taustoineen ja kommentteineen ilmestyvät normaalisti osoitteessa kouvolansanomat.fi/urheilu.

Perjantain ottelupari kamppailee samoista sijoista runkosarjan jälkeisiin neljännesvälieriin. KooKoo ja Pelicans ovat kohdanneet tällä kaudella viidesti. Joka kerta tuloksena on ollut vierasvoitto, jossa voittaja on tehnyt joko kolme tai viisi maalia.

KooKoo johtaa kauden keskinäisissä otteluissa voitoin 3–2.

Lauantain otatukseen Kärpät lähtee yhtenä liigan kärkinelikon joukkueista.

KooKoo ja Kärpät ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. Kärpät johtaa kauden keskinäisissä otteluissa voitoin 2–1 tehtyään molemmissa voittopeleissä kolme maalia.

Slovakialainen Michal Kristof teki maalin kummassakin Kärppien KooKoo-voitossa.

KooKoon vierasvoitto Oulusta irtosi helmikuun alussa voittomaalikilpailussa, jossa ratkaisun laukoi Vilmos Gallo.

Koronan sotkemalla liigakaudella joukkueiden paremmuusjärjestys sarjataulukossa ratkaistaan pistekeskiarvolla, koska joukkueet pelaavat eri määrän otteluita toisiinsa nähden.

Sarjataulukkoa voi tästä syystä olla normaalia vaikeampi lukea ja tulkita.

KooKoo sijoittuu suurella todennäköisyydellä yhdeksänneksi. Kouvolalaisjoukkueella on mahdollisuuksia nousta kahdeksanneksi. Sija seitsemän on jo aika kaukana, mutta silti todennäköisempi kuin putoaminen kymmenenneksi.

Pelicans- ja Kärpät-otteluiden jälkeen KooKoo pelaa runkosarjassa neljä ottelua. Ensi viikolla se kohtaa tiistaina Kuopiossa KalPan. Viikko-ohjelmaan kuuluu myös tuplaottelu SaiPaa vastaan, perjantaina Lappeenrannassa ja lauantaina Kouvolassa.

Runkosarjan päätösvihellys kajahtaa tiistaina 13.4. Jyväskylässä ottelussa JYP–KooKoo.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka