Kymenlaakson urheilugaala näkyy verkossa – Ennen gaalaa on kuultu palautetta siitä, ettei koronapandemian aikana pitäisi palkitsemisia tehdä

Kymenlaakson urheilugaala juhlitaan tänä keväänä verkossa. KymLin arkisto

Timo Ranta

Maakunnan liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava Kymenlaakson urheilugaala näkyy verkossa 16. huhtikuuta. Gaala näkyy ilmaiseksi kello 18 alkaen Kymenlaakson Liikunnan (KymLi) Facebook livessä.

Urheilugaalassa nostetaan esiin kymenlaaksolaisen liikunta- ja urheilukulttuurin osaamista. Juhlassa palkitaan huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja aktiiveja.

Jokaisesta kunnasta palkitaan vähintään yksi aktiivinen liikuttaja. Palkintoja jaetaan 20 kategoriassa yhteensä 26 kappaletta.

KymLin toiminnanjohtajan Tommi Lehtisen mukaan ennen gaalaa on kuultu palautetta siitä, ettei koronapandemian aikana pitäisi palkitsemisia tehdä.

– Katsoimme, että seura-aktiivit ja liikuttajat ovat toimineet entistä haastavimmissa olosuhteissa ja ansaitsevat siksi entistä enemmän julkista kiitosta työstään, Lehtinen kääntää.

Suuri raati valitsee arvokkaimman

Urheilugaala järjestetään yhteistyössä Kymenlaakson Liikunnan, Kymenlaakson Liiton, Suomen Urheilugaalan ja Veikkaus Oy:n kesken.

Palkittavia ovat olleet päättämässä KymLi, Kymenlaakson urheilutoimittajat ry, Kymenlaakson Liitto, Suomen Paralympiayhdistys sekä 15 jäseninen Suuri raati.

Kolmatta kertaa mukana olevassa Suuressa raadissa on vaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta. Maakunnallinen suuri raati on valitsee myös gaalan arvokkaimman, eli elämänuran palkinnon.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka