KPL siirtää perjantain kotiavauksen – "Tyhjille katsomoille pelaaminen ei olisi taloudellisesti mahdollista"

KPL on pelannut kevään harjoitusottelunsa ilman yleisöä. Katja Juurikko

Joonas Heinonen

Kouvolan Pallonlyöjien kotiavaus siirtyy. KPL:n sarjakauden piti alkaa tämän viikon perjantaina 4.6. kotiottelulla Kankaanpään Mailaa vastaan.

Ottelu on päätetty siirtää Kymenlaaksossa voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi, seura kertoo tiedotteessaan. Näin ollen KPL:n kausi alkaa vieraspelillä sunnuntaina 6.6. Siilinjärvellä.

KPL:n puheenjohtaja Harri Lehto sanoo seuran tiedotteessa, että pelaaminen tyhjille katsomoille ei ole seuralle taloudellisesti mahdollista. Tässä vaiheessa hän ei pysty lainkaan ottamaan kantaa vielä tuleviin peleihin tai mahdollisiin ottelusiirtoihin.

KPL toivoo, että myös Kymenlaaksossa aluehallintovirasto päättäisi luopua ulkona järjestettävien tapahtumien tiukista rajoituksista valtioneuvoston suositusten mukaisesti, kuten monilla muilla alueilla aluehallintovirastot jo ovat tehneet.

– Olemme ajautumassa todella epäreiluun tilanteeseen, kun suurin osa seuroista saa pelata yleisölle, mutta muutama seura ei, Lehto harmittelee.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto keskustelee Kymenlaakson koronatilanteesta Kymsoten kanssa keskiviikkona.

KPL–KaMa-ottelun uusi ajankohta tiedotetaan mahdollisimman pian. KPL pyytää katsojilta ymmärrystä hankalassa tilanteessa ja tiedottaa tulevista kotipeleistä heti, kun niistä varmaa tietoa on.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka