Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tikkanen laukoi lisää tuskaa maarianhaminalaisten niskaan

Seinäjoen Jalkapallokerho kävi torstaisella liigakierroksella jatkamassa IFK Mariehamnin todella synkkää alkukesää. Ahvenanmaalaiset jäivät jälleen maalitta ja pisteettäkin, kun SJK-toppari Ville Tikkanen laukoi takatolpalta ottelun ainoan maalin 38. minuutilla.

Voittomaali oli neljättä pääsarjakautta pelaavan oululaissyntyisen Tikkasen, 21, ensimmäinen liigatasolla. Hän on laukonut 41 liigaottelussaan vain kolmesti.

SJK voitti 1–0 ja piti isännät ilman laukaustakaan kohti maalia, vaikka keskittyi jälkimmäisen 45-minuuttisen tyystin puolustamiseen. IFK on hävinnyt runsaan kuuden viimeisimmän ottelunsa aikana 614 peliminuuttia yhteismaalein 0–14.

– Jotain muutoksia on nyt tehtävä. Laatu puuttuu pelistämme, kuittasi kauden ensi kertaa IFK:ssa avauskokoonpanossa ollut hyökkääjä Vahid Hambo.

SJK tiedotti torstaina purkaneensa sopimuksen argentiinalaispelaaja Emmanuel Ledesman kanssa. Hyökkäävässä roolissa pelaava Ledesma, 33, teki kymmenen kuukauden aikana SJK:ssa kuusi maalia, joista tosin vain yhden tällä kaudella.

– Se mitä tapahtui vain vauhditti asiaa, kommentoi SJK-valmentaja Jani Honkavaara tilannetta Ruutu+:lle viitaten ilmeisesti huhuihin, joiden mukaan Ledesma tappeli edellispäivän harjoituksissa SJK:n toisen ulkomaalaispelaajan kanssa.