Tennistähti Daniil Medvedevin ATP-turnaus tyssäsi yllättäen bulgarialaispelaajan käsittelyssä

Daniil Medvedev (kuvassa) perusteli oman turnauksensa päättymistä fyysisillä vaivoilla. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Tenniksen Yhdysvaltain avoimien hallitsevan mestarin Daniil Medvedevin taival ATP-turnauksessa Yhdysvaltain Indian Wellsissä tyssäsi yllättäen.

Maailmanlistalla toisella sijalla oleva venäläistähti putosi turnauksessa 23. sijoitetun Grigor Dimitrovin käsittelyssä neljännellä kierroksella. Bulgarialainen vei miesten kohtaamisessa voiton erin 4–6, 6–4, 6–3.

Medvedev perusteli oman turnauksensa päättymistä fyysisillä vaivoilla.

– Koin oloni uupuneeksi tässä turnauksessa. Nyt voin sen sanoa. En voinut sanoa sitä ennen otteluitani, Medvedev sanoi ottelun jälkeen ja kertoi muutamia fyysisiä ongelmia ilmenneen.

Medvedev voitti ensimmäisen erän ja miehen toisen erän alussa ottama johto sai tilanteen näyttämään siltä, että edessä on jälleen helppo voitto maailmantähdelle. Tämän jälkeen tilanne kuitenkin kääntyi miehen kannalta pahempaan.

Medvedev arvioi, että Dimitrov vienee koko turnauksen voiton, jos tämä pelaa samalla lailla kuin heidän kohtaamisensa jälkimmäisellä puoliskolla.

– Hän pelasi ottelun toisen puoliskon paremmin kuin kukaan minua vastassa ollut pelasi Yhdysvaltain avoimissa, Medvedev arvioi ja painotti, ettei hän suinkaan luovuttanut voittoa bulgarialaisvastustajalleen.

Medvedev voitti syyskuussa Yhdysvaltain avointen finaalissa Serbian Novak Djokovicin.

Dimitrov kohtaa seuraavaksi turnauksessa kahdeksanneksi sijoitetun puolalaisen Hubert Hurkaczin.

Kommentoi

Mainos: Kouvolan Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Palvelut

Ruokapaikka