Ässät hävisi jälleen maalilla – "Kyllä syö miestä"

TPS :n Filip Sandberg (vas.), Eemil Viro, Markus Nurmi, Ville Lajunen ja Jack Rodewald juhlivat Nurmen avausmaalia viime kuussa jääkiekon Liigan ottelussa HIFK -TPS. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

Juhani Liuhala / STT

Ässät on Liigassa hävinnyt kauden seitsemästä viime pelistään kuusi, niistä peräti viisi yhden maalin erolla vastustajaansa. Kaava jatkui perjantaina tuttuna, kun sarjakärki TPS haki Porista sarjapisteet maalein 3–2.

– Kyllä syö miestä. Jotain pitää tehdä eri tavalla, että maalin tappiot kääntyvät maalin voitoksi, Ässien hyökkääjä Eemil Erholtz puhalsi.

Ässät oli jo 0–3-tappiolla kuusi minuuttia ennen päätössummeria, mutta joukkue nousi kahdella Sakari Salmisen onnistumisella maalin päähän. Lopussa tasoituskaan ei ollut kaukana. Sitä ei kuitenkaan tullut, ja sarjajumbon tuska jatkuu.

– Tuttu tarina ja maalin tappio. Nyt pelasimme hyvää alivoimaa, ja kolmannessa erässä oli meiltä lupaava nousu, joka ei ihan riittänyt pisteisiin, Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin mietti.

TPS:n voittomaalin laukoi 18-vuotias Kalle Väisänen. Se oli hänen ensimmäinen osumansa jääkiekkoliigassa.

– On tietysti todella tärkeää saada ensimmäinen maali tehtyä. Paikkoja on ollut aikaisemminkin, mutta nyt se vihdoin tuli. Siitä tuli todella hyvä fiilis, Väisänen mietti.

Kommentoi

Mainos: Kouvolan Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka