Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukolla parannettavaa voitosta huolimatta

Rauman Lukko on pääsemässä hitaasti, mutta varmasti sille tasolle, mitä mestarilta on lupa odottaakin. Lauantaina raumalaisten jalkoihin jäi Olli Jokisen käskemä Mikkelin Jukurit, joka joutui lähtemään pitkälle kotimatkalle 4–1-tappio niskassaan.

Voitosta huolimatta Lukon peliin jäi vielä kosolti parannettavaakin, jos Jukureita vastaan kaksi maalia tehnyttä Mikko Petmania on uskominen.

– Peli ei ehkä ollut meidän parhaamme, mutta pystyimme hyödyntämään maalipaikat ja kun Lassi Lehtinen pelasi taas maalissa loistavasti, voi voittoa pitää ansaittuna, Petman sanaili.

– Ongelma oli taas siinä, että päästämme kaverin edelleenkin liian helposti maalipaikoille, ynnäsi Petman.

Maalinteon Raumalla aloitti Jukurien taitava jenkkihyökkääjä Markus Oden, kun peliä oli käyty reilut 11 minuuttia. Jatkossa punavalo syttyikin sitten pelkästään vierasjoukkueen Waltteri Ignatjevin selän takana.

Lukon ensimmäisen ja toisen maalin viimeisteli neljän ottelun maaliputkessa oleva Petman, 3–1 teki läpi koko kaukalon pujotellut Kristian Pospisil ja loppunumerot viimeisteli Scott Pooley.

– Olen mennyt fyysisellä puolella eteenpäin viime kautta ajatellen ja se on tuonut lisää itseluottamusta. Se auttaa pääsemään kunnon paikoille, Pettman tiivisti.