Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KooKoon Antonen sai luistimen terästä leukaansa – Ässät katkaisi tappioputkensa

Ässien ja KooKoon kamppailu oli vauhdikas taistelu, jossa suurimmaksi puheenaiheeksi nousi ikävä tapahtuma. KooKoon kultakypärä Joose Antonen sai luistimesta viillon kasvoihinsa. Hän lähti tilanteen jälkeen heti pukukoppiin pyyhe poskellaan, ja jäällä oli myös verta. Tilanteesta selvittiin kuitenkin ilmeisesti säikähdyksellä.

– Onneksi luistin ei osunut ihan kaulaan vaan ennemmin leuan alueelle. Siellä oli iso vekki. Ihan hyvissä voimin hän pukukopissa oli, KooKoon päävalmentaja Olli Salo sanoi.

Ässät oli hävinnyt ennen peliä viisi kamppailua peräkkäin. Nyt Ässät sai katkaistua tuon putken jatkoaikavoitolla, peli päättyi 4–3. Porilaisten sankari oli kaksi maalia tehnyt puolustaja Nikolas Matinpalo. Maalit olivat hänelle kauden ensimmäiset tehopisteet.

– Junioriuralla olen sarjapeleissä tehnyt edellisen kerran kaksi maalia ottelussa. Tämä oli meille todella tärkeä tulos. Vastustaja tuli lopussa tasoihin ja usko oli taas koetuksella, mutta vihdoin saimme sen ansaitun voiton, Matinpalo sanoi.