Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maalitykki Haalandilla on tähtitieteellinen hintalappu

Saksalaisseura Borussia Dortmundin nuoren hyökkääjän Erling Braut Haalandin hurja maalitahti on hämmästyttänyt jo pitkään, ja 21-vuotiasta norjalaissensaatiota havittelevat jalkapallon jättiseuroista suurin piirtein kaikki. Miehen perässä ovat tietojen mukaan esimerkiksi Chelsea, Manchester United, Manchester City, Barcelona ja Real Madrid. Mutta halvalla ei Haalandia saa, ainakin jos on uskominen saksalaisen pelaaja-agentin Volker Struthin väitettä.

– Haalandilla on sopimuksessaan ulosostohinta. Koko paketti, viiden vuoden palkalla ja agenttipalkkiolla, on luultavasti 250–300 miljoonan euron tienoilla, Struth kertoi saksalaislehti Sport Bildille espanjalaismedian mukaan .

Vaikka Dortmund pitäisikin mielellään maali per ottelu -tahdilla viimeistelevän kultakimpaleensa, Struth uskoo vakaasti Haalandin lähtöön.

– Siirto tapahtuu vuonna 2022.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.