KooKoo nappasi liigahistoriansa isoimman pistepotin Helsingistä – "Oltiin aika tehokkaita maalipaikoissa"

KooKoon kultakypärä Heikki Liedes (9) tuulettaa 2-4-maaliaan jääkiekon Liigan ottelussa HIFK-KooKoo Helsingissä. SEPPO SAMULI / LEHTIKUVA

Tomi Siren / STT

Kouvolalainen KooKoo ylsi ensimmäistä kertaa kolmen pisteen voittoon Helsingissä jääkiekon Liigassa, kun se löi maanantaina HIFK:n 5–2.

Vieraiden maalivahti Oskari Setänen pysäytti kiekon kolmesti läpiajossa ja kirjasi kaikkiaan 36 torjuntaa – isäntien Michael Garteig työllistyi vastapäädyssä yhteensä vain 13 torjunnalla.

– Vähän tulee halvalla maaleja meille. Hyökätään hyvin, se on ihan ok. Mutta ei tässä sarjassa voita noin pehmeällä puolustamisella, HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen kertoi.

Alku heijasteli, että HIFK vie ja vieraita viedään. Kotijoukkue siirtyi johtoon jo reilun minuutin jälkeen, mutta pian karussa olikin jo KooKoo.

Leijonissa EHT-kotiturnauksessa pelannut Jere Innala vastasi 2–2-tasoituksesta, mutta KooKoon puolustajan Peetro Seppälän läpiajomaali 2–3:een käänsi taiston vieraille.

Seuraavaksi viimeistelylukemansa kuluvalla kaudella jo 12 maaliin nosti hyökkääjä Heikki Liedes, joka debytoi Leijonissa viime viikolla onnistuen maalinteossa Suomi-paidassakin.

– Alku oltiin helisemässä, Osku (Setänen) piti meitä pystyssä. Ja oltiin aika tehokkaita maalipaikoissa, Ruotsi-ottelun jälkeen sunnuntaina Helsinkiin jäänyt Liedes listasi.

Kommentoi

Mainos: Kouvolan Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka