Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pukin Norwichin uusi valmentaja uskoo liigajumbona olevaan ryhmäänsä: "Vielä on pelaamatta 27 peliä"

Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjän Teemu Pukin edustama Englannin Valioliigan seura Norwich sai maanantaina uuden päävalmentajan, kun Dean Smith nimitettiin pestiin. Smith uskoo, että Valioliigan jumbosijalla olevalla Norwichilla on saumat säilyä Valioliigassa.

– Moni on jo tuominnut meidät (putoamaan sarjasta), on meidän hommamme osoittaa heidän olevan väärässä. Vielä on pelaamatta 27 peliä, ja meillä on hyvä pelaajaryhmä, Smith totesi BBC:lle .

– Emme ole tehneet monta maalia (viisi yhdessätoista pelissä), mutta olemme myös päästäneet liikaa (26). Noiden asioiden on muututtava, ja nopeasti. Meidän on oltava vaikeasti voitettavia, ja kun pidät oman maalin puhtaana, olet jo saanut ainakin pisteen. Ja kyllä tässä joukkueessa on pelaajia, jotka pystyvät maalintekoon, Smith pyöritteli vielä seuran kotisivuilla .

Smith, 50, valmensi vuodesta 2018 lähtien Aston Villaa, mutta sai birminghamilaisseurasta potkut toissa viikonloppuna. Smithin avausottelu Norwichin peräsimessä on lauantaina Southamptonia vastaan.