Sportin synkkä taival jatkuu – Nannen kiekkosuvun vesa paikkaamaan puolustusta

Vaasan Sport ei saa Liigassa tappioputkeaan poikki. Keskiviikkona vierailija Pelicans teki maalin, kun paikka siihen oli. Sport ei tehnyt, ja siksi 0–3-tulos oli oikeudenmukainen.

Sport on hävinnyt viisi ottelua peräkkäin, joka tietenkin on huono asia. Vielä huonompi on se, että noissa viidessä ottelussa maaliero on 1–15.

Sportin loukkaantumisongelmat alkoivat yllättäen uudelleen, ja pahin tilanne on puolustajissa. Neljä puolustajaa on poissa kokoonpanosta, joten paniikki iski. Viidellä puolustajalla ei liigapelejä pelata.

Hätiin saatiin Tyler Nanne Slovakiasta Bratislava Capitalsista, joka puolestaan lopetti kautensa 14 ottelun jälkeen joukkueen tragedioiden pakottamana. Nanne on neljäs Bratislavasta Suomeen tullut pelaaja.

Vaikka Nanne on NHL-varaus vuodelta 2014, ei tilillä ole ainuttakaan NHL-peliä. Siksi suvun kuuluisampi pelaaja on toistaiseksi isoisä Lou Nanne, joka muistetaan NHL:stä ja Yhdysvaltojen maajoukkueesta.

Yhden ottelun perusteella ei kannata kummoisia johtopäätöksiä tehdä, mutta ei Nanne ainakaan heikennä joukkuetta. Sport kaipaa kuitenkin piinkovaa maalintekijää joukkueeseen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka