Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

JYP jatkoi voittojen tiellä – Jerry Turkulaiselta taiturimainen osuma

Kymmenen ottelun tappioputkessa kyntänyt JYP otti toisen voittonsa tällä viikolla, kun Sport kaatui kotikaukalossa maalein 2–1.

JYPin väkkärämäinen laituri Jerry Turkulainen vastasi yhdestä kauden komeimmasta maalista. Turkulainen vei kotijoukkueen avauserässä johtoon saatuaan syötön maalin kulmalle. Turkulainen liukui ohi Sport-vahti Niko Hovisen, ujutti mailan jalkojen välistään selkäpuolelle ja nosti kiekon maalin kattoon.

– Pari kertaa se kikka on treeneissä onnistunut ja nyt pääsin tutulta oikealta puolelta kokeilemaan. Yksi maali se on muiden joukossa, mutta toki se vähän enemmän hymyilytti vaihtoaitiossa, Turkulainen hehkutti STT:lle.

JYP-vahti Markus Ruusu oli myös yksi hurrikaanipaitojen sankareista torjuttuaan 31 kiekkoa. Ottelun aikana sosiaalisessa mediassa uutisoitiin, että JYP on hankkinut KHL-seura Severstalista maalivahti Konstantin Shostakin.

– Oli mukava jatkaa keskiviikon voittopelin jälkeen. Oman pelaamisen taso oli korkealla tänään. Joukkueena olemme saaneet hyvin parsittua puolustuspeliä kasaan, Ruusu kommentoi.

Sportille tappio oli kuudes perättäinen ja maaleja näihin peleihin on syntynyt kokonaiset kaksi kappaletta.

– Tämä oli riemun päivä. Saimme maalin tehtyä, jos pikku huumori sallitaan. Kun maalintekopeli on vaikeaa, se tuo hermostuneisuutta koko pelaamiseen. Ei voi syyttää joukkuetta tahdon tai yrittämisen puutteesta, Sport-luotsi Risto Dufva pyöritteli.