Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sport katkaisi pitkän tappioputkensa, JYP kaatui Vaasassa selvin numeroin

Vaasan Sport pelasi ensimmäisen kotiottelunsa, jonne vaadittiin koronapassi. Kukaan ei tiedä, kuinka moni jäi sen takia saapumatta, mutta yleisömäärä 2 305 oli tämän kauden huonoimmasta päästä. Ehkä olisi kannattanut tulla peliin, sillä Sport voitti 5–2 ja katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa.

Jääkiekkoyleisössä on usein huuliveikkoja, joiden huudot kuvaavat hyvin tilannetta. Ennen ottelua avauskiekon pudotti pandakarhuksi pukeutunut hahmo. Katsomosta kuului huuto: ”Jää kentälle”. Ilmeisesti lukuisat tappiot olivat koetelleet hermoja.

JYPillä oli heti ottelun alusta saakka kova into päällä. Siihen ei voinut olla vaikuttamatta kaksi peräkkäistä voittoa, toinen Sportista perjantaina.

Pelin hallinta toi mukanaan johtomaalin JYPille, mutta kun Sport sai aikaan tasoituksen, siirtyi hallinta Sportille ja JYP joutui ahtaalle. Ottelun ratkaisu nähtiin toisen erän lopulla, kun puolustaja Emil Johansson purjehti vapaasti maalille ja teki Sportin kolmannen maalin.

Sport ja JYP pelaavat keskenään varsinaisen peliryppään, sillä kahtena peräkkäisenä päivänä pelattujen otteluiden lisäksi Sport matkaa Jyväskylään jo viikon kuluttua.