Florida Panthers kipusi voittoon 1–4-tappioasemista – Luostarinen maalinteossa

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthers on vienyt kotijäillään voiton Washington Capitalsista maalein 5–4.

Vielä toisen erän jälkeen Washington oli 4–1-johdossa, mutta Florida sai koottua rivinsä päätöserää varten, jossa se lopulta kynäili neljä maalia.

Panthersin suomalaisvahvistus Eetu Luostarinen teki joukkueen kolmannen maalin ja oli syöttämässä toista osumaa. Luostarisen maali syntyi, kun Panthers pelasi alivoimalla.

Viimeisen kerran Washingtonin verkkoa heilutti ylivoimapelillä Sam Reinhart, kun peliaikaa oli enää 15 sekuntia jäljellä.

Floridan suomalaiskapteeni Aleksander Barkov oli yhä sivussa polvivamman takia.

Granlundille neljä pistettä

Columbus Blue Jacketsin ja Nashville Predatorsin kohtaamisessa nähtiin suomalaismaalivahtien taisto, kun Predators vei lopulta 6–0-murskavoiton Blue Jacketsistä.

Columbuksen maalilla aloitti latvialainen Elvis Merzlikins, joka otettiin kolmen päästetyn maalin jälkeen vaihtoon. Kun peliaikaa oli pelattu päälle 12 minuuttia, vierasjoukkue Columbuksen maalia luisteli vahtimaan Joonas Korpisalo.

Korpisalo torjui pelissä 25 laukausta 28:sta. Nashvillen maalia vartioi Juuse Saros, joka pysäytti 27 laukausta eikä päästänyt yhtäkään maalia.

Alun kolmen maalin tykityksen jälkeen Nashville teki kaksi maalia toisessa erässä ja voittonsa se viimeisteli päätöserässä.

Ottelun maalikuningas oli ruotsalainen Filip Forsberg, joka ei pelkästään tehnyt hattutemppua vaan laukoi yhteensä neljä maalia. Neljä tehopistettä kilahti myös suomalaiselle Mikael Granlundille, joka oli syöttämässä jokaista ketjukaveri Forsbergin maalia.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka