Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ryan Johnstonin rankkari toi kaksi pistettä HPK:lle – "Meillä oli halu tehdä muutoksia kesken pelin"

Rauman Lukko johti keskiviikkoista kotiotteluaan HPK:ta vastaan jo turvallisen tuntuisesti maalein 2-0, mutta niin vain tapahtui, että Liigan tämän hetken kuumin joukkue tuli rinnalle ja voittolaukauskisassa vielä voittoon asti. Kaksi pistettä lähti Hämeenlinnaan tuloksella 3–4.

– Näytimme ensimmäisessä erässä tosi tyytyväisiltä ja pelasimmekin sen mukaan. Lukko johti jo 2–0, kun mentiin ensimmäisellä erätauolle, kertasi Kerhon lentoon saanut päävalmentaja Jarno Pikkarainen.

– Jos minä olen johonkin tyytyväinen, niin siihen, että meillä oli halu tehdä muutoksia kesken pelin, ja myös pystyimme siihen, Pikkarainen jatkoi.

Ottelun voittomaalin laukoi voittolaukauskilpailussa HPK:n kolmas yrittäjä Ryan Johnston, joka sai lisäksi syöttöpisteen Michael Jolyn viimeistelemään 2–3-osumaan.

– Ensimmäinen erä oli meiltä hyvä, eikä peli-ilmettä voi muutenkaan moittia. Peli oli ennakkoluulotonta ja yrittämisen olen tosi tyytyväinen, sanaili puolestaan Lukon päävalmentaja Marko Virtanen.

– Kolmannessa erässä meillä oli paikat ratkaista jo ennen jatkoerää, mutta tolppaa pidemmälle ei päästy, hän harmitteli.

Varamiehisen Lukon maaleista torstaina vastasivat Linus Nyman, Scott Pooley ja Julius Mattila. HPK:n maalintekijät olivat rankkarionnistuja Johnstonin lisäksi Miro Ruohonen, Artturi Toivola ja Michael Joly. HPK:n maalia vartioinut Eetu Laurikainen joutui venymään kiekon eteen yli puolet useammin kuin Lassi Lehtinen kaukalon toisessa päässä.