Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sport niisti voiton JYPistä – ”Voimme odottaa joulupukkia luottavaisin mielin”

Sport kävi hakemassa täyden pistepotin Jyväskylästä lauantaina, kun JYP kellistyi maalein 4–1.

Vaasalaiset pitivät kotijoukkueen poissa maalipaikoilta ja tekivät itse tarvittavat osumat. Sportin avausmaalin viimeisteli hieman onnekkaasti Samu Tuomaala. Nuorelle hyökkääjälupaukselle osuma oli liigauran ensimmäinen.

– Meillä oli teemana tällä viikolla joulun lähestyessä, että parannetaan tapojamme, jotta sukassa ja kuusen alla löytyy sitten lahjoja. Muutimme peli-ilmettä oikeaan suuntaan, joten voimme odottaa joulupukkia luottavaisin mielin, Sportin päävalmentaja Risto Dufva summasi omaan tyyliinsä.

– Kokoonpanohuolia meillä on ollut ja tuntuu, että niitä tulee joka aamu. Joukkue reagoi kuitenkin hienosti. Pitää olla tyytyväinen suoritukseen.

Sportille ottelussa onnistuivat myös voittomaalin ylivoimalla laukonut Sebastian Stålberg sekä tyhjään maaliin Aaro Vidgren ja Teemu Väyrynen.

– Olemme petranneet paljon puolustuspeliä, mutta seuraava steppi on löytää toiseen päähän miehiä, jotka ottavat vastuuta maalinteosta. Toisessa erässä meillä oli mahdollisuudet, mutta emme olleet tarpeeksi kliinisiä, JYPin käskyttäjä Jukka Ahvenjärvi totesi.

Voittonsa myötä Sport vankisti asemiaan viimeisellä pudotuspelipaikalla. JYP jatkaa viimeistä edellisenä.