Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Paajanen ratkaisi liigapisteet HIFK:lle – "Saturnus ei ole ollut oikeassa asennossa Raumalta katsottuna"

Kaksi maalia viimeistelleestä Otto Paajasesta tuli HIFK:n sankari lauantaina Raumalla liigamestaruutta puolustavaa Lukkoa vastaan. Kolmatta erää oli pelattu Äijänsuon hallissa reilut neljä minuuttia, kun Paajanen tasoitti tilanteeksi 3–3, ja jatkoerän toisella minuutilla sama mies varmisti toisella osumallaan vierasjoukkueelle kaksi pistettä kotiinviemisiksi.

– Kolmannen jatkoerätappion jälkeen on varmaan jo pakko myöntää, että Saturnus ei ole ollut oikeassa asennossa Raumalta katsottuna. Peli oli meille kolmas neljän päivä sisään, ja fysiikan laitkin alkoivat nyt tulla jo vastaan, Lukon päävalmentaja Marko Virtanen sanoi pelin jälkeen.

– Peli Hifkiä vastaan alkoi mahdollisimman ikävästi, sillä ensimmäinen maali oli selkeä paitsio. Siitä kuitenkin selvittiin, ja peli oli muutenkin hyvä. Tappiosta huolimatta haluan sanoa olevani ylpeä tästä joukkueesta, Virtanen jatkoi.

HIFK:n maaleista Raumalla vastasivat Paajasen lisäksi Juha Jääskä ja uransa ensimmäisen maalin ensimmäisessä liigaottelussaan tehnyt Aleksanteri Kaskimäki. Lukon maalarit olivat Sebastian Repo, Tapparasta lainassa oleva Samuel Salonen ja Kaskimäen tapaan ensimmäisen liigamaalinsa tehnyt Jeremi Tammela.

Raumalaismaalilla debytoi venäläinen Artem Zagidulin, jolle merkittiin 13 torjuntaa. HIFK:n Niilo Halosen torjuntamäärä oi 30.