Jussi-Pekka Rämä siirtyy MyPasta porilaiseen MuSaan – "Hienoa päästä uuteen projektiin mukaan"  

MuSan päävalmentaja Ville Ulanen: Rämä halusi nyt siirtyä joukkueeseen, joka haluaa voittaa pelejä.

Jussi-Pekka Rämä on paukutellut mojovan maalimäärän alasarjoissa. Lukas Pearsall

Timo Ranta

MyPassa eri sarjatasoilla maaleja paukuttanut Jussi-Pekka Rämä siirtyy Ykkösestä ensi kaudeksi Kakkoseen pudonneeseen Musan Salamaan.

25-vuotias kärkipelaaja takoi MyPan paidassa kaudella 2018 Kakkosessa hurjat 23 maalia. Kaudella 2019 Rämä keräsi Ykkösessä 25 ottelussa tehot 7+6. Viime vuosi toi 25-vuotiaalle Rämälle Kakkosessa 8 maalia. Miesten sarjoissa pelaamissaan 80 ottelussa Rämä on viimeistellyt yhteensä 40 maalia.

– Tunnelmat on mahtavat. Hienoa päästä uuteen projektiin mukaan ja odotukset ovat korkealla, fiilistelee Rämä MuSan verkkosivulla.

"Voittavaan joukkueeseen"

Porilaisjoukkueen päävalmentaja Ville Ulanen on innoissaan uudesta maalitykistä.

– Etsimme sellaista ja uskon, että sellainen nyt joukkueeseen saatiin. Rämä halusi nyt siirtyä joukkueeseen, joka haluaa voittaa pelejä, Ulanen viestittää.

Viime kuun lopulla PePo tiedotti, että myös runkopelaajiin kuulunut hyökkääjä Tommi Roponen siirtyy ensi kauden kattavalla sopimuksella lappeenrantalaisseuraan.

Saviniemen suunnalta sen sijaan ei ole kantautunut uutisia pelaajasopimuksista. Viime viikolla MyPa kuitenkin tiedotti uudesta päävalmentajasta Jyrki Saarelasta.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka