Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varamiehinen TPS taipui taas KooKoolle – Oskari Setänen torjui voiton Kouvolaan

KooKoo kuritti jo kolmannen kerran tällä kaudella Turun Palloseuraa miesten jääkiekkoliigassa, kun kouvolalaiset hakivat 3–1-vierasvoiton Turkuhallista. Voitto nosti KooKoon sarjakakkoseksi TPS:n edelle.

TPS:n vakiokokoonpanosta puuttui keskiviikkona kahdeksan pelaajaa loukkaantumisten ja maajoukkuekomennusten takia. Varamiehiä TPS oli hankkinut omista A-junioreistaan ja Mestiksen TuTosta.

– Maalipaikkoja kyllä tarjottiin, mutta tulosta ei vaan tullut, TPS:n päävalmentaja, aiemmin KooKoota luotsannut Jussi Ahokas harmitteli.

KooKoo puolestaan käytti avauserässä ylivoimatilanteet sataprosenttisesti. Teemu Rautiainen vei vierasjoukkueen johtoon jo neljän minuutin pelin jälkeen, ja Heikki Liedes lisäsi johtoa erän lopulla.

Toinen erä oli Palloseuran täydellistä hallintaa, mutta Ville Lajusen kavennusmaali jäi erän ainoaksi. Edes kahden miehen ylivoimalla kotijoukkue ei onnistunut lisäämään maalitiliään. TPS:n maalilla Andrei Karejev oli lähes työttömänä yhdellä torjunnallaan, kun KooKoon Oskari Setänen venyi erässä 24 torjuntaan. Kaikkiaan Setänen torjui ottelussa 53 kertaa.

KooKoon päävalmentaja Olli Salo kiitteli joukkueensa taistelua erikoistilanteissa.

– Puristuksessa oltiin pahasti, mutta Setänen piti torjunnoillaan joukkueen pystyssä, Salo summasi.