JYP jatkoi Pelicansin tappioputkea – ”Joukkueelta kauden heikoin esitys"

JYP palasi voittojen tielle jääkiekon Liigassa, kun Lahden Pelicans kaatui maalein 2–1 voittolaukauskisan jälkeen. Ottelua hallinneen hurrikaanijoukkueen sankariksi nousivat rankkareista onnistuneet Patrik Siikanen ja Adam Brodecki. Pelicans-vahti Emil Larmi torjui ottelussa muhkeat 42 kertaa ja piti joukkueensa voiton syrjässä kiinni.

– Kaikki pelaajat, jotka pitivät tänään JYPin paitaa päällä, voivat olla ylpeitä suorituksestaan. Vastustajan maalivahti pelasi hyvin, mutta toki myös meidän, minkä takia maalimäärät pysyivät pieninä, sanoi JYPin päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi.

Tasaisen avauserän jälkeen JYP hallitsi toista erää, mutta maalinteossa onnistui vain Pelicansin Jiri Smejkal. Tshekille osuma oli jo kauden 15:s. JYPin tasoituksesta päätöserässä vastasi Eetu Peltola.

– Olemme pelanneet paljon samanlaisia hyviä pelejä, jotka eivät ole riittäneet voittoon. Usko ja nälkä ovat olleet koko ajan olemassa. Siitä olen tosi ylpeä. Työmoraali, millä joukkue operoi päivittäin, on mahtava, Ahvenjärvi totesi.

Pelicansille tappio oli neljäs perättäinen.

– JYP ansaitsi voittonsa. Larmi oli maalissa loistava ja voitti meille pisteen. Joukkueelta kauden heikoin esitys. Turhautumista on paljon ilmassa, ja yksittäiset pelaajat eivät uskalla pelata tasolla, millä pitää, harmitteli Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä.

Mainos: Kouvolan Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka