Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves jälleen Kärppiä parempi maalijuhlissa – kotijoukkue ei saanut edes entisen Kärppä-vahvistuksen Brett Lieversin jakamia liigatähtiä

Ilves oli tupeksia kolmen maalin johtonsa miesten jääkiekkoliigan pelissä Kärppiä vastaan, mutta loppusummeri pelasti tamperelaiset kotimatkalle 6–5-vierasvoiton myötä.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kolme kertaa alle kuukauden sisään, ja jokaisella kerralla Ilves on ollut joukkueista parempi.

– Olemme pelanneet joukkueena hyvin Kärppiä vastaan. Tänäänkin oli hyvää tekemistä viidellä viittä vastaan, mutta lopusta pitää ottaa opiksi, Ilveksen hyökkääjä Matias Mäntykivi sanoi.

Mäntykivi on tehnyt peleissä Kärppiä vastaan tehot 2+3. Keskiviikkona hän muodosti vahvan kolmosketjun Eemeli Suomen (1+1) ja Santeri Virtasen (0+2) kanssa.

– Suomen kanssa olen pelannut pidempään ja Virtanen sopii ketjuun hyvin. Kemiat toimivat ja saimme pari maalia heti alkuun, Mäntykivi kertoi.

Ilveksen maalihanat tukkeutuivat vasta Antti Saarelan 3–6-maalin jälkeen. Kärppien maalivahti Stanislav Galimov luisteli vaihtoon ja tilalle tuli alle 20-vuotiaiden MM-kisoista palannut Joel Blomqvist, joka jälleen kerran piti maalinsa puhtaana liigatasolla.

Kotijoukkueen nostalginen tähtihetki nähtiin pelin päätyttyä, kun Kärppiä 2000-luvun alussa tehokkaasti vahvistanut Brett Lievers päätti parhaiden pelaajien palkinnoista. Niissäkin Kärpät jäi toiseksi, sillä kaikki alumnien tähdet lähtivät jakoon Ilveksen pelaajille.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.