Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Herman Kare -turnauksen alkuerät miteltiin Mansikka-aholla lauantaiaamuna – Katso tästä tallenne aamun paineista

Perinteikäs Herman Kare -painiturnaus käynnistyy tänään Mansikka-aholla kello 10.30. Suorat lähetykset aamupainien molemmilta molskeilta näet alla olevista videoikkunoista. Kumpikin molski on omassa lähetysikkunassaan.

Aamupainien lähetyksessä ei ole selostusta. Mitaliottelulähetyksen selostaa painin Euroopan mestari Jarkko Ala-Huikku. Suora lähetys mitaliotteluista käynnistyy Kouvolan Sanomien nettisivuilla kello 15.45.

Kovimmat nimet tämänkertaisessa turnauksessa painivat 72-kiloisten sarjassa. Norjalainen EM-kultamitalisti Morten Thoresen saa haasteen liettualaiselta MM- ja EM-pronssimitalistilta Kristupas Sleivalta. 77-kiloisten sarjassa Mikko Peltokangas puolustaa Herman Kare -turnausvoittoaan.

Lähetys on katsottavissa myös tallenteena jälkikäteen. Android- ja Windows-laitteilla lähetyksen saa siirrettyä Chromecastin kautta myös tv-ruudulle. Cast-toiminto löytyy selaimen kolme pistettä -valikosta.

Lähetys ykkösmolskilta:

Lähetys kakkosmolskilta:

Kouvolassa järjestetään kansainvälinen painiturnaus rajoitusten, siirtojen ja sulkujen keskellä ilman yleisöä – Lauantain painit ovat katsottavissa suorana lähetyksenä Kouvolan Sanomien verkkosivuilta